Winbet Турнир Първа Лига с Общ Награден Фонд от 100 000лв.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Winbet бележи завръщането на българският елитен футбол с нов турнир, обещаващ 100 000лв.

 В средата на месец февруари сме, а офертите от WINBET все още не са приключили. От 10 февруари до 31 май активните потребители на www.winbet.bg са поканени за участие в спортен турнир. Ето я и най-важната част – стойността на наградния фонд е 100 000 лева. Какво по-хубаво от това да печелите докато гледате любимите си мачове „Първа лига“ у нас!

Залозите трябва да са направени в разделите „Спорт“ и „На Живо“, като включват единствено срещи от “Първа Лига“ на България. Квалифициращите залози участват в бонуса само ако са направени по време на обявения срок.

Няма наложени ограничения за стойността на минималния коефициент за залог, както и в броя на залозите и минималната сума за залог. За квалифициращи ще бъдат зачетени единични, множествени залози и системи.

Залозите няма да бъдат зачетени при следните случаи: ако са направени с помощта на бонус средства или с 0% марж. От друга страна кеш-аут залозите ще се зачитат.

Чрез направен залог играчът ще се сдобие с точки, които ще се смятат по тази формула:

Броят точки = Нетната печалба * Коефициент, Нетна печалба = Общата печалба – Сумата на залога, Коефициент = Общата печалба / Сумата на залога

В случай че клиентският ви акаунт е в евро, то тогава придобитите от вас точки ще се умножават по 1.95583. Ако нетната ви печалба има отрицателна стойност, залогът няма да бъде зачетен.

Класирането в настоящия бонус се образува според броя точки на участниците.  Ако се стигне до равенство, играчите с еднакви точки ще си поделят общата стойност.

По всяко време ще можете да проследите на каква позиция сте, като кликнете на секция Промоции в сайта на WINBET. Класирането ще се актуализира автоматично след края на всеки залог. Печалбите от турнира ще се добавят като безплатен залог в срок от 24 часа след края на всеки кръг.

Условия за разиграване на Безплатен залог

Влезте в „Моите оферти“ и активирайте залога. Забележка: Не можете да имате наличен друг активен бонус за раздел „Спорт“. Това се отнася за абсолютно всички спортни събития в „Спорт“ и „На Живо“.

1.01 е минималният коефициент, на който имате възможност да заложите.

Сумата на безплатния залог може да се заложи изцяло или да се разпредели в отделни залози. В случай на печалба, единствено нетната сума ще се добави в баланса ви, като междувременно няма да имате никакви ограничения за нейното използването. Сумата на безплатния залог няма да се начисли.

Използвайки Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще ви бъде приспадната от цялостната печалба. Ако спечелената сума е по-ниска или се равнява на стойността на безплатния залог, то тогава няма да получите средства. Имате седемдневен срок, в който да активирате безплатния залог и можете да го използвате след още седем дни след активацията му. Ако той не се използва, ще бъде смятан за изчерпан.

Ако възникне случай на нерегламентирани действия от страна на играч, неговите залози няма да бъдат зачетени.

Дейността е подходяща за лица над 18 години и участието в хазартни игри е не само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.