google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Компанията вече е позната в Румъния, Сърбия, Хърватска и Танзания

Водещата българска гейминг компания WINBET разширява своето международно присъствие и вече започна да предлага висококачествено онлайн гейминг забавление в Италия.

Любителите на стойностното онлайн забавление в Италия вече имат достъп до онлайн казино със стотици слот игри и най-търсените и популярни игри с карти с атрактивни джакпоти.

Секцията със спортни залози на сайта предлага събития и пазари в над 20 вида спорт, залози „на живо“, електронни спортове, както и залози за специални събития, като например реалити ТВ формати.

Набиращите все по-голяма популярност виртуални спортове са представени с футбол, гонки с кучета, конни надбягвания, колоездене и моторни спортове.

В съответствие с най-добрите традиции на WINBET, сайтът предлага разнообразни и изключително привлекателни начални бонуси за нови играчи, както и различни турнири с възможности за допълнителни печалби, като палитрата от възможности за играчите на сайта winbet.it непрекъснато ще бъде разширявана с игри от водещи производители и още специални предложения.

При създаването на сайта е обърнато специално внимание на сигурността на разплащанията и съхранението на личните данни на потребителите. От 9:00 до 21:00 клиентите на сайта разполагат с възможност за live chat с експертите на WINBET в случай на въпроси и затруднения.

Сайтът е лицензиран от италианската Агенция по акцизите, митата и монополите и е достъпен за игра единствено за играчи от Италия и други държави, в които това е разрешено.

“Пазарът в Италия е наситен и силно конкурентен, но успехът на WINBET в България и в други страни ни дава самочувствието, че можем да предложим на публиката и играчите в Италия едно по-различно и наистина качествено и вълнуващо гейминг преживяване.

“На наша страна са годините опит, натрупан от WINBET на различни пазари в няколко държави, както и на доверието и уважението, с което се ползва марката сред потребителите“, коментира Цветомир Крумов, ръководител „Операции“ на WINBET Италия.

Стартът на winbet.it e поредната стъпка в развитието на компанията, чиято марка вече е позната сред потребителите в шест държави – България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Танзания и Италия.