Ян Зомер е дал съгласие да премине в Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Престоят на швейцарския вратар в Байерн ще приключи доста бързо

Вратарят на германския колос Байерн Мюнхен – Ян Зомер, е дал съгласие за трансфер в Интер, съобщава трансферният гуру Фабрицио Романо.

34-годишният швейцарски вратар вече се е разбрал с „нерадзурите“ за възнаграждението си. Предстои Интер да се договори с Байерн Мюнхен за трансферната сума на вратаря. От баварския гранд няма да правят спънки на Зомер да премине на “Сан Сиро”, според информациите в медиите.

Швейцарецът е на “Алианц Арена” с откупна клауза в размер на 6 млн. евро, но Интер искат да платят по-малка сума, за да си осигурят услугите на стража. Така авантюрата на Зомер в Байерн ще приключи доста бързо.

Швейцарецът пристигна в германския шампион с трансфер от Борусия Мьонхенгладбах през изминалата зима. Той бе привлечен с идеята да замени контузения Мануел Нойер. Със завръщането на Нойер, Зомер няма да има шанс за изява като титуляр и иска да смени клуба, за да играе редовно.

Интер почти сигурно ще продаде Андре Онана на Манчестър Юнайтед, така че Ян Зомер ще бъде заместник на камерунския страж.