Ясен Петров: Изненадан съм от формата и желанието на момчетата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националният селекционер на България говори преди заминаването на тима за трите предстоящи контроли

Националният селекционер на България Ясен Петров говори пред медиите птореди заминаване на “трикольорите” за трите контроли със Словакия, Русия и Франция.

“Пет човека отпаднаха, а другите пет пристигнаха късно снощи. Групата е 26 човека, знаете как изглежда. Поканени сме на много тежки мачове и отиваме с целта да ги затрудним максимално, няма мач, в който да не си поставяме целта да успеем.”

“От тези три дни мога да кажа, че футболистите са в много добро състояние и съм изненадан от желанието и формата им. Настроението е добро, надявам се това да се отрази на играта ни. Имаме малко време отново за тежката серия, но само може да градим отбор в подобни мачове. Със сигурност ще има ротации, може би всички ще вземат участие. Ще дадем възможност на всеки да покаже своите възможности. Имайте предвид, че в момента повечето играчи са от българското първенство. Надявам се да вземат шанса и да покажат себе си. Дай Боже, от тези контроли някой да извлече полза и да подпише добър договор в някое първенство”, завърши Петров.