Ясен Петров: Ще изградим самочувствие с добри резултати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всеки селекционер би се гордял с футболист, който играе в толкова силен шампионат”, заяви специалистът по повод преминаването на Антов в Болоня

Селекционерът на България Ясен Петров коментира представянето на родните клубове в зимните контроли. Той заяви, че за него националният отбор е кауза и трябва да направим добър отбор, като самочувствието на тима се гради с добри резултати.

“Направи ми впечатление, че имаше доста съдийски грешки, като те бяха винаги в ущърб на българските отбори. Тенденцията е такава. Но като цяло представянето на българските тимове беше на ниво”, започна специалистът.

“Националният отбор е отворен за всеки, който е в добра форма, показва резултати и добри игри. Не съм притеснителен. За мен националния не е чест, а кауза. Трябва да направим един добър отбор. Играем 11 на 11. Малко по-възрастен съм, но съм си същия по характер. Дай Боже да е за добро. Ще изградим самочувствие с резултати. Всичко е пред нас, а ако се връщаме назад, нищо няма да направим. Говорили сме с много играчи. Желая им много късмет и здраве. Всеки млад футболист, който играе добре и ви бърка в очите, е добре дошъл”, каза Ясен Петров, който коментира и трансфера на Вальо Антов в Болоня.

“Радостен съм за трансфера на Валентин Антов. Всеки селекционер би се гордял с футболист, който играе в толкова силен шампионат”, добави селекционерът на България.