Ясин Буну: Би било историческо да елиминираме Испания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вече пренаписахме нашата история, като стигнахме до 1/8-финалите, но искаме повече", заяви вратарят на Мароко

Вратарят на мароканския национален отбор и една от големите звезди на тима – Ясин Буну, заяви, че той и съотборниците му искат повече от класиране на Мондиал 2022. В 1/8-финалите Мароко ще се изправи срещу Испания, която според Буну ще принуди отбора му да повиши нивото си.

„Атласките лъвове“ се представиха много силно и завършиха начело в група F, като сразиха Белгия и Канада, както и завършиха 0:0 с коравия тим на Хъватия.

„Вече пренаписахме нашата история, като стигнахме до фазата на 1/8-финалите, но искаме повече. Да елиминираме Испания, това би било историческо и би станало част от фуболната история на страната ни. Желанието ни е да направим нашите хора щастливи. Ние сме напълно подготвени. Ставаме все по-добри и по-добри с всеки изминал мач и съм сигурен, че ще бъдем в добра форма“, заяви мароканският вратар.

„Испания ще ни принуди да играем по най-добрия начин. Това ще бъде двубой на високо темпо, който ще се реши по-фините детайли. Трябва да сме подготвени за това“, добави Буну, който играе в испанската Ла Лига за Севиля.