Добави коментар
Саша Илич поема ЦСКА

Сръбският специалист Саша Илич ще замени Алън Пардю начело на ЦСКА. Новината бе съобщена и от сръбската медия Nogomania.rs във вторник.

„Младият специалист е постигнал пълно споразумение с ръководството на ЦСКА и ще поеме 31-кратните шампиони на България. Той е в Белград, където ще подпише своя договор с червените“, обявиха от изданието. За последно Илич бе начело на отбора на Чукарички. Той класира отбора вЛигата на конференциите, след като тимът финишира трети в сръбската лига.

Илич бе уволнен със скандал, след като заяви, че негов футболист е трябвало да получи червен картон, а тимът му е заслужавал да загуби при ремито 1:1 с Партизан на 10 април. Няколко дни по-късно Илич получи покана да поеме ЦСКА, заменяйки Стойчо Младенов. Легендата на Партизан бе в София на преговори, но до положителна развръзка тогава не се стигна.

ОтЦСКА са поддържали контакт със Саша Илич, като „армейците“ са навили сръбския специалист да поеме отбора. Легендата на Партизан започва треньорската си кариера през 2019 г. като селекционер на юношите на Сърбия, а Чукарички бе първият му клубен отбор.

Добави коментар
Гласувай: