Юноша на Еспаньол е поредното ново попълнение на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски привлече поредно ново попълнение, след като днес представи юношата на Еспаньол Матео Стаматов. Футболистът парафира преди минути своя контракт, след като премина и през традиционните медицински тестове.

Матео Стаматов е роден на 22 март 1999 година като е бил част от юношеската школа на испанския Еспаньол, а в началото на 2019 година подписва договор с българския Септември (София). Шест месеца по-късно се завръща в Испания – в третодивизионния Орта, където оставя добри впечатления с играта си. Стаматов е юношески национал на България до 17 и до 19 години.

ПФК Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Матео Стаматов и му желае много щастливи мигове в клуба.

След трансфера си на “Герена”, Матео Стаматов заяви, че е щастлив да играе в Левски и не се е поколебал дали да приеме офертата на “сините”.

Щастлив съм, че съм в Левски. Моето желание е да помогна на отбора и клуба. В тима има добри футболисти, които помагат на новите да се адаптират. Така се случи и с мен. От националния отбор се познавам с някои играчи. Вече общувам с всички, но предимно с тези, които са ми набори. Никога не съм имал колебания. Когато получих покана от Левски дори за миг не се замислих. Винаги ще се стремим да сме на първо място. Чувствам се добре и очаквам да помогна на отбора да се завърне там, където му е мястото.