Юве без Погба и Киеза за реванша с Нант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аркадиуш Милик също е аут за "старата госпожа"

Ювентус замина за срещата-реванш срещу Нант в Лига Европа без нападателя си Федерико Киеза и халфа Пол Погба, предаде АФП.

Киеза се оплаква от мускулна умора, а френският национал все още не е напълно готов за игра и Алегри не го постави в групата на отбора за реванша. Първият мач между двата тима завърши 1:1.

Киеза бе автор на асистенция в първия мач срещу французите, а след това пропусна мача за първенство срещу Специя.

Погба, който си контузи дясното коляно през септември миналата година и се подложи на операция същия месец, поднови тренировки, но явно ще трябва да почака още, преди да влезе в игра отново. Той беше в групата за мача с Монца в Серия А на 29 януари, но не бе пуснат на терена. Според медиите в Италия има вероятност да се завърне в дербито с Торино, което е следващия вторник.

Другият голям отсъстващ за “старата госпожа” ще бъде полският нападател Аркадиуш Милик, който получи травма на бедрото в края на януари.

Спечелването на Лига Европа вече е цел номер 1 пред Ювентус, защото това ще му даде право на участие в Шампионската лига през следващия сезон, а в първенството от актива на Старата госпожа са отнети 15 точки и е малко вероятно да си спечелят място в турнира през шампионата.