Юве и Барса разменят Пянич и Артур
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководствата на Ювентус и Барселона са постигнали договорка по размятаната на полузащитниците Миралем Пянич и Артур, съобщава италианската медия „Ла Република“.

Според изданието „старата госпожа“ и „блаугранас“ са успели да навият Артур за трансфера, докато Пянич отдавна е бил навит да заиграе за Барселона. Трансферите ще бъдат официално обявени до няколко дни, като клубовете трябва да уточнят още няколко дребни детайла.

В същото време, от „Скай Спорт Италия“ обявиха, че преговорите между двата отбора продължават и Артуро е все по-отворен към шансът да замине за Италия, въпреки че първостепенното му желание е да продължи да играе за Барселона. „Бианконерите“ са готови да предложат заплата от по 5 милиона евро на година за бразилския национал. Каталунският вестник „Спорт“ също пише за трансфера. Изданието твърди, че Юве има огромно желание да привлече 23-годишния полузащитник, но трансферът все още не е договорен. Във същата медия пишат още, че двата клуба са постигнали принципна договорка, но всичко зависи от желанието на двамата играчи.