Юве подготвя лудо трансферно лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В радара на Бианконерите са играчи на Реал Мадрид, Барселона, Атлетико Мадрид, Ман Сити, ПСЖ и Ман Юнайтед

Все още действащият шампион на Италия Ювентус планира впечатляваща офанзива на трансферния пазар след края на сезона.

В Торино са доста разочаровани от отпадането в Шампионската лига и поредицата колебливи продукции в Серия А и са решени да действат безкомпромисно.

В Юве искат на всяка цена да задържат звездата Кристиано Роналдо, а покрай него са ентусиазирани да внедрят половин дузина високо котиращи се на Стария континент имена.

Tuttosport направи дисекция на сезона, като в анализа си разкри повечето от футболистите, които Бианконерите ще опитат да привлекат в северна Италия през лятото.

В списъка на Ювентус попадат гръмки имена като Мауро Икарди (Пари Сен Жермен), Иско (Реал Мадрид), Усман Дембеле (Барселона), Габриел Жезус (Манчестър Сити), Жоао Феликс (Атлетико Мадрид) и Мануел Локатели (Сасуоло).

Според La Gazzetta dello Sport Юве не се е отказал да опита да върне халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, a освен това следи сутуацията с френския таран Оливие Жиру.

Шансовете на тима на Андрея Пирло да спечели нова титла в Италия са по-скоро илюзорни. Интер оглавява класирането в Серия А с 65 точки, следван от Милан с 59. Юве е трети, но на десет точки зад Нерадзурите.