Ювентус е хвърлил око на таланта на Сантос Кайо Жорже
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът на Италия – Ювентус, е един от водещите европейски клубове, които следят южноамериканския талант Кайо Жорже. Гигантите от Серия А са сред тези, които може да задействат oсвобождаващата клауза на футболистa на Сантос от 50 милиона евро.

Високо оцененият 18-годишен футболист е един от най-големите таланти в Южна Америка. Подобно на Робиньо и Неймар преди време, тийнейджърът привлича интерес от цяла Европа. Очаква се съвсем скоро да се разрази голяма битка за неговия подпис, като ще има доста ухажори, желаещи да се възползват от неговия очевиден потенциал.

Ювентус е сред тези отбори, които искат да привлекат Кайо Жорже. Реал Мадрид показа при сделките за Винисиус и Родриго, че бързото сключване на споразумение може да бъде най-добрият подход, като съперниците им останаха с празни ръце заради решителните действия на “белия балет”.

Юве са готови да вложат усилията си, за да спечелят битката за атакуващия футболист. Засега италианските шампиони обаче са фокусирани върху укрепване на редиците си в средата на терена. Изходящи и входящи трансфери се очакват в Торино през лятото, когато се отвори следващият трансферен прозорец.

Остава да видим дали Кайо Жорже ще бъде сред онези, които ще подсилят Кристиано Роналдо и Ко. Качествата, които той притежава, са очевидно привлекателни за Ювентус и те биха направили инвестиция в бъдещето. Кайо Жорже има превъзходна техника, бързи крака и впечатляващо завършващ удар. Този набор от умения е представен в неговите изяви за Сантос и международните му изяви за младежкия отбор до 17 г. на Бразилия.