google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският национал Пол Погба почти сигурно ще се завърне в Торино

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да иска да се завърне в Ювентус. От няколко месеца се спекулира бъдещето на французина, а преди седмици дори агентът на френския национал – Мино Райола, сподели, че времето на Погба в тима на Юнайтед е изтекло.

Това означава, че много скоро Погба може да напусне “Олд Трафорд”. „The Times“ твърди, че световният шампион с Франция все още е решен да напусне „Олд Трафорд“ през 2021 година, като желанието му е да се завърне в Ювентус.

Погба имаше четири страхотни години при „биаконерите“, преди да се завърне в Юнайтед през 2016 година. Според „Calciomercato“, от Юве също има интерес отново да разчита на Погба.  Твърди се, че “бианкнерите” са готови да предложат за него около 55 млн. евро, а Погба е на път да влезе в последните 18 месеца от настоящия си договор с Ман Юнайтед.

В същото време старши-треньорът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер не спира да хвали френския халф заради последните му силни изяви. Норвежкият мениджър на Юнайтед със сигурност иска да има играч като Погба в състава си, но е малко вероятно Погба да продължи да носи екипа на “червени дяволи” и през сезон 2021/22.

Предстои да видим дали Погба ще се завърне в Юве, а испанският Реал Мадрид също се интересува от 27-годишния французин.