Ювентус и Челси подготвят размяна на играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Италианският шампион Ювентус се готви да размени двама от своите играчи за двама от футболисти на Челси, пише в днешното си издание британският таблоид “Сън”. “Бианконерите” искат да привлекат халфа Жоржиньо и защитника Маркос Алонсо, като в замяна да готови за пуснат към Лондон Адриен Рабио и Федерико Бернардески.

Мениджърът на “старата госпожа” Маурицио Сари отлично познава качествата на Алонсо и Жоржиньо, след като им бе треньор преди два сезона. Специалистът е работил с Жоржиньо още преди това,  в Наполи, и именно по негово настояване, полузащитникът пристигна на “Станфорд Бридж”.

През настоящата кампания 26-годишния Бернардески е записал 25 мача за Юве, в който е отбелязал 1 гол и е подал за още три. Рабио, който бе привлечен със свободен трансфер от ПСЖ натрупа 25 мача с “черно-бялата” фланелка, но все още не се е разписвал в противниковите врати.

От другата страна, 29-годишния Маркос Алонсо записа 20 мача за Челси през сезона, в тях той се разписа 4 пъти и подаде за още два гола. 28-годишният Жоржиньо пък е натрупал 7 гола и 2 асистенции във всичките си 37 мача за английския отбор.