Ювентус планира да вземе четирима с получените пари за Де Лихт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" имат планове за селекцията

Селекцията в италианския гранд Ювентус през това лято зависи до голяма степен от това дали нидерландският бранител Матайс де Лихт ще бъде трансфериран. Отборите на Байерн Мюнхен и Челси се борят за подписа на футболиста, като е много вероятно Де Лихт да напусне Торино. Вече се появиха информации, че Юве очаква да получи 80 млн. евро за своя млад футболист.

“Бианконерите” планират да вземат цели четирима футболисти след продажбата на нидерландеца. Според журналиста Джанлука Ди Марцио набелязаните играчи са Калиду Кулибали, Никола Миленкович, Николо Дзаниоло и Алваро Мората.

Кулибали е приоритет за Юве в случай на раздяла с Де Лихт, но сенегалецът предпочита да премине в Барселона. Лидерът на защитата на Наполи не иска да остава в Серия “А”, ако трябва да смени отбора.

Миленкович също е опция за Ювентус и по темата вече са водени разговори с агента му Фали Рамадани, но много зависи от това каква сума ще получи “Старата госпожа” за Де Лихт и дали клубът ще може да си позволи да привлече двама централни защитници.

Снощи пък един от шефовете на гранда от Торино – Федерико Черубини, се е срещнал с агентите на Дзаниоло и Мората. И двамата са желани от старши треньора Масимилиано Алегри, но на този етап не се бърза с конкретни оферти за привличането им.