Ювентус подсилва атаката с познато лице
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът на Серия “А” Ювентус може да си върне нападателя Мойс Кийн от Евертън, пишат медиите на Апенините. „Старата госпожа” обмисля да привлече 20-годишния футболист под наем за един сезон, но без клауза за откупуване в договора с „карамелите”.

Кийн е юноша на Юве, но през миналото лято от клуба решиха да го трансферират в Евертън за 27,5 милиона евро. Младокът обаче не успя да се приспособи към осбстановката на „Гудисън Парк” и в 33 двубоя има 2 гола и 2 асистенции. Според „Tuttosport” и „Sport Italy” Юве може да си върне нападателя под наем.

„Бианконерите” имат нужда от ново острие в предни позиции, но до момента не успяват в преговорите за основните си трансферни цели. Торинци са решили да насочат усилията си към играч, който добре познава обстановката в клуба и Серия “А”, като и няма да има нужда от плащане на огромна трансферна сума. Кийн е вкарал 11 гола в 35 мача в Серия А, някои от тях са отбелязани с тима на Верона, където бе даван под наем. Освен това той си извоюва място и в националния отбор на Италия, като има 2 гола в 5 срещи за Скуадрата.

До момента през това лято Ювентус проявяваше интерес към Луис Суарес, Оливие Жиру, Един Джеко, Единсон Кавани и Аркадиуш Милик, като единствено Суарес е близо до преминаване на “Алианц Стейдиъм” към момента.