Ювентус проучва възможността да вземе халф на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" проявява интерес към 26-годишния полузащитник на Кот д'Ивоар Франк Кеси.

Според известния италиански журналист Джанлука Ди Марцио, халфът Франк Кесие е обект на интерес от Ювентус. Гигантите от Серия А са изпратили запитване до Барселона за 26-годишния футболист. Действащите шампиони на Ла Лига са готови да спечелят пари си от национала на Кот д’Ивоар.

Прогресът на Франк Кесие е спрял, откакто се присъедини към Барселона от Милан миналото лято. Халфът дойде без трансферна сума на “Камп Ноу” и Барселона не пое голям риск, за да си осигури услугите му. 26-годишният футболист дори не успя да изкара 2000 минути игрово време, започвайки като титуляр само в 16 мача във всички турнири. И с Френки де Йонг, Педри, и лятното попълнение Илкай Гюндоган пред него в избора за стартов състав, съдбата на Кеси едва ли ще се подобри. Но Ювентус може да му предложи път за бягство от трудностите му в Барселона.

Ювентус може да е преподписал с Адриен Рабио краткосрочен договор, но се раздели с Паредес. Денис Закария и Уестън Маккени пък напускат клуб след решение на ръководството. Така Франк Кесие може да бъде много добро попълнение за “бианконерите”. Юве вече са направили проучвателни контакти с Барселона за 26-годишния футболист и предстои през следващите седмици да видим дали халфът ще премине на “Алианц Стейдиъм”.