Ювентус разкарва нападател след само година и половина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Душан Влахович не успя да покаже на какво е способен на "Алианц Стейдиъм"

Нападателят на Ювентус Душан Влахович може да напусне отбора през летния трансферен прозорец според италианския мениджър Масимо Брамбати. Той бе закупен от Фиорентина преди едва 18 месеца за повече от 80 милиона евро. Сърбинът обаче така и не успя да се сработи със съотборниците си в тима на “старата госпожа”

„Три клуба проявиха сериозен интерес към Душан Влахович. Според мен Ювентус ще ги приеме сериозно, това са Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и Челси“, сподели Брамбати.

Не е изключена обаче и възможността сърбинът да заиграе в Арсенал. Преди да премине в Ювентус “артилеристите” проявяваха сериозен интерес към него, но в крайна сметка Влахович избра да остане в Италия. Сега обаче ситуацията в Арсенал е коренно различна. Тимът на Микел Артета вече не се стреми само към завършване в топ 4, но и към печелене на значими трофеи.

На “Емирейтс” Влахович обаче ще трябва да се бори за титулярно място с трима футболисти – Габриел Жесус, Леандро Тросар и Еди Нкетиа, докато в Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид той ще бъде единствената опция пред треньорите. В Челси сърбинът ще трябва да се справи с конкуренцията на Ромелу Лукаку, ако той остане на “Стамфорд Бридж” през следващия сезон.

Изборът пред Влахович ще е труден. В крайна сметка обаче той може да предпочете да остане в Ювентус, за да се опита да опровергае всичките си критици.