Ювентус с интерес към звездата на Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Ювентус ще се бори с Тотнъм за подписа на Филип Костич

Според доклад на Gazzetta Dello Sport, Филип Костич все повече се превръща в един от най-търсените играчи на трансферния пазар. Крилото на Айнтрахт Франкфурт беше близо до присъединяване към Лацио миналото лято, но успехът му в Бундеслигата и Лига Европа може да му помогне да направи трансфер в по-голям клуб това лято.

Тотнъм вече обяви амбициите си да привлече 29-годишния сръбски национал през лятото. Но изглежда, че гигантите от Висшата лига ще се изправят срещу конкуренцията на Ювентус в преследването на звездата на Айнтрахт Франкфурт. “Бианконерите” се надяват да добавят качество към атакуващата си линия, след като имаха слаба кампания под ръководството на Масимилиано Алегри. Ювентус вече е фаворит да привлече суперзвездата на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария съдс свободен трансфер, но изглежда, че Алегри иска да подобри опциите си и на левия фланг.

Въпреки че Филип Костич е крило, той може да се окаже идеална опция като ляв халф бек за Ювентус. 29-годишният сръбски футболист е играл като крило през по-голямата част от времето си във Франкфурт, а в Торино може да се окаже идеална опция за заместник на Алекс Сандро, който не бе на висота през изминалия сезон.

Способността на Костич да доставя отлични центрирания в наказателното поле може да послужи като идеална перспектива за Душан Влахович от Ювентус, който е известен със своята въздушна мощ и добри движения в наказателното поле.

Привличането на сърбина от Айнтрахт Франкфурт обаче може да се окаже трудна задача за Ювентус. Предвид скорошния успех на клуба, 29-годишният нападател може да обмисли да остане в Бундеслигата поне още един сезон.