Добави коментар
"Бианконерите" с интерес към Мейсън Маунт

Италианският гранд Ювентус проявява интерес към халфа Мейсън Маунт от Челси. Английският национал има договор с Челси за още година и половина, а преговорите за нов контракт се бавят. Това предизвиква интереса на Ювентус, като Ливърпул също следи ситуацията с халфа на „сините“.

23-годишният футболист води преговори с Челси от лятото и тъй като няма признаци за пробив, разговорите за нов контракт на Маунт не се очаква да бъдат подновени преди януари. Собствениците на Челси нямат никакво желание да загубят английския национал, който беше привързан към клуба през цялата си кариера, и остават оптимисти, че той ще остане. За Маунт се говори за бъдещ капитан на Челси и ръководството иска да възнагради представянето му с договор с по-добри условия.

Маунт се утвърди като един от най-ярките млади таланти във Висшата лига през последните три години и привлича интерес от страна на Ювентус и Ливърпул, които трябва да освежат опциите си в халфовата линия. Дали Маунт бе предпочел трансфер в италианския гранд или ще преподпише с Челси предстои да видим през 2023 г.

Добави коментар
Гласувай:
3.7/5 - 16 гласували