Ювентус ще се връща на победния път срещу Лече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" е фаворит за победата в домакинството си тази вечер

В италианската Серия А стартира шестия кръг тази вечер, като Ювентус приема Лече. Тимът на Масимилиано Алегри ще се стреми да се върне на победния път, но среща корав съперник. Гостуващият Лече е 3-ти в класирането с 11 точки – с една повече от отбора на Ювентус, заемащ 4-ото място.

Ювентус, който претърпя поражение с 2:4 от Сасуоло в миналия кръг, ще бъде амбициран да зарадва феновете си с успех. “Бианконерите” ще се опитат да нанесат първа загуба на Лече за сезона. В последното си домакинство в лигата тимът на Юве сразаи Лацио с 3:1. Ювентус има чудесен рекорд срещу Лече, тъй като домакините са непобедени в последните шест срещи, докато трябва да се върнете в 2004 г. за последен път, когато “жълто-червените” спечелиха в Торино срещу “бианконерите”.

Пътуването до Торино няма да бъде лесна задача за отбора на Роберто Д’Аверса и те ще срещнат отбор, който има огромно желание даспечели. Лече е отбор с високо самочувствие, но до момента не са имали толкова сериозно изпитание в лигата. В последния си мач отборът надви Дженоа с 1:0 и преди това направи 1:1 с Монца като гост. Все пак е забележителна победата им с 2:1 над Лацио у дома на старта на сезона.

Формата na Лече като гост е леко безпокойство, след като и двата им мача завършиха наравно, въпреки че показва, че са трудни за побеждаване, но Ювентус има необходимата класа, за да се справи със съперника и е фаворит на букмейкърите за победата.