Ювентус убеждава Роналдо да остане с привличането на Агуеро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Другата опция пред "бианконерите" за нов нападател е Мойс Кийн

Отборът на Ювентус ще трябва да се подсили за новия сезон, за да бъде по-конкурентен на водещите европейски клубове. Това доказва резултатите на “бианконерите” през този сезон, като доста преди края на сезона те имат минимален шанс за титлата в Серия А и са аут от Шампионска лига, след като отпаднаха на 1/4-финалите от Порто.

Звездата на тима Кристиано Роналдо също иска класни нови попълнения, за да остане в Торино. Юве са набелязали двама нападатели, за да убедят португалеца да остане и да се борят за трофея в Шампионската лига през следващата кампания, пише „Gazzetta dello Sport“. Вчера същото издание излезе с информация, че Роналдо се надява клубът да се подсили с нападател и плеймейкър през летния трансферен прозорец.

Днес става ясно, че Ювентус се интересува от нападателя на Манчестър Сити Серхио Агуеро. Това несъмнено ще бъде класно попълнение за “старата госпожа”. Договорът на 32-годишния футболист с Ман Сити изтича през лятото и засега изглежда, че той ще напусне “Етихтад” като свободен агент. Към него интерес имат още отборите на Барселона, Пари Сен Жермен, Интер и Атлетико Мадрид.

Другата опция за нов нападател в Юве е добре позната на феновете на тима – Мойс Кийн. Той бе играч на “бианконерите”, но през лятото на 2019-а беше продаден на Евертън за 30 млн. евро. Нападателят нямаше добри моменти на “Гудисън Парк”, а през тази кампания Кийн играе доста по-силно в ПСЖ.