Ювентус взривява трансферния пазар с 400 млн. евро за Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ювентус планира да направи грандиозен трансфер през следващото лято. Италианският шампион се е прицелил в суперзвездата на френския футбол Килиaн Мбaпe, пишaт „Тутocпoрт” и ЕSPN. Медиите твърдят, че Ювeнтуc e гoтoв дa плaти 400 милиoнa eврo за футболиста на Пари Сен Жермен.

Ако това се случи, Юве ще постави световен рекорд за платена трансферна сума за един футболист. В момента най-скъпият трансфер в историята на футбола е на Неймар, който премина от Барса в ПСЖ за колосалните 222 млн. евро.

Килиан Мбапе има договор с ПСЖ до лятото на 2022 година и изглежда малко вероятно за него да бъдат платени 400 млн. евро. Все пак в края на кампанията Мбапе ще може да преговаря с доста клубове, тъй като бъдещето му в ПСЖ ще е несигурно.

Преди дни нападателят на Пари сен Жермен не скри възхищението си към Кристиано Роналдо след равенство 0:0 между световните шампиони и Португалия в двубой от турнира Лигата на нациите. Минути след последния съдийски сигнал, звездата на Франция публикува съвместни снимки с Кристиано Роналдо. Към тях 21-годишният нападател написа: “Идол”.