Ювентус жертва двама, за да вземе Раул Хименес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът на Италия Ювентус се е насочил към мексиканския нападател Раул Хименес. “Бианконерите” са готови да се разделят с Федерико Бернардески и Даниеле Ругани, за да може да намалят цената на футболиста на Уулвърхемптън и да го привлечат в състава си.

Мексиканският национал е вкарал 23 гола в 45 мача за Уулвърхемптън през този сезон. Той е една от целите на Ювентус през лятото, след като ръководството на тима към момента не може да уреди Аркадиуш Милик от Наполи.

Според Daily Express Ювентус е кандидат номер 1 за привличането на Раул Хименес, като интерес към мексиканеца имаше и от Ливърпул.

Една от авторитетните медии на Ботуша – Tuttosport, пише, че „старата госпожа“ ще се опита да използва двама от играчите си, за да понижи цената на нападателя. От Уулвърхемптън искат 50 милиона евро за правата на мексиканския голаджия. “Вълците” имаха интерес към Даниеле Ругани през миналото лято, но сделката тогава не се осъществи заради контузията на капитана на “бианконерите” Джорджо Киелини. За привличането на Хименес на “Алианц Стейдиъм” може да бъде включен и Федерико Бернардески, след като италианският национал рядко попада в сметките на Маурицио Сари.

„Изключително ми е приятно да бъда свързван с топ клубове като Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Барселона, Ливърпул, Манчестър Сити и Ювентус. Това са отбори, които са написала историята на футбола. За мен този интерес е стимул да продължа да давам повече от себе си и да израствам в кариерата“, споделя Раул Хименес.