За първи път от 10 години ЦСКА София излиза с наш вратар в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Подвизавалият се няколко сезона в Англия Димитър Евтимов ще направи своя дебют за ЦСКА София, заставайки на вратата на Червените в двубоя от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу малтийския Сиренс в четвъртък.

След акостирането на “Българска армия” 26-годишният страж взе участие в предсезонните контроли с Литекс и Монтана, но все още няма записани мунити в официална среща като титуляр в първите трите кръга в Първа лига беше Густаво Бусато.

Бразилецът обаче вече допусна няколко грешки, а през уикенда определено носеше вина за инкасирания гол при победата с 2:1 над Ботев (Враца).

В четвъртък Евтимов се очаква да стане първият български вратар в мач на ЦСКА в европейки клубен турнир от 10 години насам.

За последен път роден страж бе на вратата на Червените на 26 август 2010 година, когато Иван Караджов нахлузи ръкавиците в плейофа от Лига Европа срещу уелския ТНС в Рексъм.

Титуляр срещу Сиренс се очаква да започне и друго ново попълнение – Георги Йомов, който направи дебют за Армейците, появявайки се в игра половин час преди края на двубоя с Ботев (Враца).