google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алекс Сантана също замина за Белгия, където Орлите ще срещнат Антверп в мач от Лига Европа

Бразилският страж Ренан дош Сантуш попадна в групата на Лудогорец за гостуването на белгийския Антверп в Лига Европа след повече от два месеца отсъствие.

31-годишният южноамериканец, който според немалка част от привържениците на отбора е най-качетсвеният вратар в отбора, заменя невъзстановения Пламен Илиев.

Напоследък стражът, който има контракт с Орлите до 2022 година, попадаше доста рядко в групата, като статутът му не се промени и след напускането на чешкия наставник Павел Върба.

Временният наставник Станислав Генчев също залагаше на Илиев и Владислав Стоянов, като това провокира Ренан да сподели открито пред шефовете на Орлите, че иска да пази по-редовно.

Той дори не скри желанието си да се завърне в Бразилия, като бившият му клуб Авай е готов да го върне в редиците си.

Заедно с Ренан на самолета за Белгия се качи и Алекс Сантана, който пропусна двубоите с Тотнъм Хотспър и Ботев Враца. В Разград освен Илиев остана и националът и Сисиньо, също възстановяващ се след травма.

В същото време изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази оптимизъм преди двубоя с Антверп.

“С малко по-добро настроение заминаваме за мача с Антверп предвид факта, че възстановихме нормалния тренировъчен процес и изиграхме два официални мача след голямото разболяване в Лудогорец,” каза той. “Аз вече съм оптимистично настроен.
“За да се върнем в още по-добро настроение, трябва да победим. Аз съм зареден с оптимизъм. Мисля, че отборът ще покаже съвсем различно лице в този мач и ако късметът е на наша страна, се надявам да постигнем победа.”