Заги не смята, че представянето на “лъвовете” е лошо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещу Сърбия и срещу Черна гора футболистите на Младен Кръстаич показаха добра игра", смята Загорчич.

Бившият наставник на Славия Златомир Загорчич анализира състоянието на националния тим на България след поражението от Черна гора с 1:2 в Подгорица.

“България нямаше късмет в срещата с Черна гора. И срещу Сърбия, и срещу Черна гора футболистите на Младен Кръстаич показаха добра игра. За съжаление, не успяха да спечелят нито един от двата мача. Младите футболисти дадоха всичко от себе си, но не успяха да победят. Надявам се в следващите мачове да се надигнат и да се подобрят като игра и като резултати. Това мисля, че е напълно възможно да се случи”, обяви Загорчич пред “Мач Телеграф”.

“Това дали Кръстаич трябва да продължи да води отбора – не мога да го коментирам. Не е приятно, когато се сменят треньорите след някакви слаби резултати. Това, което показаха футболисти, не беше слаба продукция. Това са играчите на България и аз не мога да кажа нито една лоша дума. Не знам дали отборът върви напред и нагоре, защото липсват резултатите. Въпросът е какво може да се направи оттук нататък. Този въпрос е към шефовете”, коментира специалистът.