Заги с добра новина за младите играчи в Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Със сигурност някои от младите футболисти ще играят редовно мачове", коментира специалистът.

Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, заяви след края на мача срещу Факел Воронеж, който бе загубен от “белите” с 1:2, че в клуба ще продължат да разчитат на млади футболисти и при подновяването на сезона в efbet Лига.

“Доволен съм от видяното. Имаше разлика между двете полувремена. Играхме с повече млади футболисти и се виждаше напрежение у тях. Поговорихме си с тях на полувремето и нещата се оправиха. Мачът можехме да го обърнем, но за съжаление не успяхме да си вкараме ситуациите. Допуснахме детска грешка и позволихме да ни вкарат гол”, сподели Загорчич.

“Със сигурност някои от младите футболисти ще играят редовно мачове, ще ги редуваме. Всички, които сега са с нас, се надявам да играят и за мъжкия отбор. Най-важното ми беше физическата подготовка. Постепенно навлизаме във форма. Показахме хубави неща като идеи и ситуации. Говоря най-вече за второто полувреме. Надявам се да сме готови на 100 процента и за началото на първенството”, продължи Заги.

“В момента това са хората, с които ще започнем първенството. Евентуално, ако има продажба, ще реагираме възможно най-бързо. Аз не се занимавам с продажбите на играчите, това е към президента”, каза още Златомир Загорчич.