Загорчич: Добре, че не се възползваха от глупостите ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "белите" разкри, че очакваният трансфер на играч от Еспаньол няма да се осъществи

Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че не е останал доволен от показаното от неговите футболисти при нулевото равенство срещу Царско село. Той заяви, че късметът е бил на страната на “белите”, защото противникът им не се е възползвал от грубите грешки, които са допуснали.

“Не мога да бъда доволен. Очаквах повече от момчетата. Може само да съм доволен от първите 25 минути, но дисциплината я нарушихме. Говорихме си, че това няма как да се повтаря и трябва да играем по-различно от днес. Имаше някакъв страх от грешки и направихме много груби такива. Имахме късмет, защото противникът не успя да използва да използва нашите глупости”, заяви той.

“Днес нямахме идея и явно имаше някакъв проблем. Имахме няколко добри контраатаки, но ги завършихме погрешно. Започнахме добре мача, но след две-три груби грешки не можехме да се върнем и идваха всички проблеми за нас. Няма да се случи трансфера на футболиста от Еспаньол. Той си замина за Франция. Надявам се срещу Ботев Пловдив да изглеждаме много по-различно” добави Загорчич.