Загорчич: Хубави голове, момчетата направиха много хубав мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Второто полувреме се разбрахме да контролираме събитията на терена", заяви Заги

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от победата с 3:0 над Етър във Велико Търново. Според опитния специалист, “белите” са изиграли много добър тактически двубой и играчите му са били много концентрирани и дисциплинирани.

“Имаше доста промени в състава на домакините, не ги познавам футболистите, които взеха участие в мача. Първото полувреме изчакахме да видим слабите страни в отбора на Етър. Те се опитваха с директен футбол, дълги подавания. Второто полувреме се разбрахме да контролираме събитията на терена. Много хубави голове, днес момчетата направиха много хубав мач”, заяви треньорът на “белите”.

“Познавам Ертан Томбак и съм наясно с неговите възможности, добър футболист. Заслужава да е титуляр. Индивидуално не искам да правя коментари. Мен ме интересува колективът в тима, ако това нещо го направим, ще е много по-лесно на терена”, добави Загорчич.

В заключение треньорът на Славия заяви, че се надява да няма контузии на футболисти и да продължава отбора да играе по същия начин, като така ще успее да се спаси.