Занев: Благодарен съм, че се докоснах до клуб като ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Съжалявам, че не успях да играя по-дълго там", призна той

Бившият защитник и капитан на ЦСКА – Петър Занев говори пред вестник „Мач Телеграф“ преди срещата на сегашния му отбор Пирин (Благоевград) с “армейците”. Двата отбора излизат един срещу друг на “Армията” в понеделник.

– Пепи, какво е настроението в отбора преди гостуването на ЦСКА?

– Винаги съм казвал, че мачовете срещу ЦСКА, Левски, Лудогорец са най-добрият шанс за всеки футболист да се изяви, а и младите момчета при нас трябва да се показват. Нагласата е най-после отборът ни да реализира труда, който полагаме през последните два месеца, защото все нещо не ни достига. Стоим добре и дисциплинирано на терена, хвърляме се от първата до последната минута, но е време да започнем да побеждаваме редовно. Вярвам, че ще огрее слънце и при нас.

– Има ли сантимент в теб преди завръщането на „Армията“?

– Вече съм в Пирин, но ми е приятно, че се завръщам тук. Имам хубави спомени от ЦСКА. Единствено съжалявам, че не успях по-дълго да играя там, но все пак дойдох в тима на 34 години. Благодарен съм на съдбата, че успях да се докосна до толкова голям отбор. С ЦСКА играхме в групите на Лига Европа, спечелихме Купата на България – все хубави моменти.

– Какви са впечатленията ти от настоящия отбор на „червените“?

– Предпочитам да не коментирам ЦСКА. Имат си треньори, ръководство, фенове – всеки дава мнение, знае или не знае. Като страничен наблюдател само можеш да гледаш, да подкрепяш и да се радваш.