Добави коментар
Капитанът на ЦСКА видя ръката на преки конкуренти на отбора в случилото се през последната седмица

Бранителят на ЦСКА София Петър Занев смята, че напрежението в клуба е било изкуствено създадено от кръгове, които са искали да предрешат първенството още преди прекия сблъсък на Червените с шампиона Лудогорец.

„Първите два кръга се направи всичко възможно да се реши първенството, но победихме,“ заяви капитанът на Армейците след победата с 1:0 над Черно море.

„Какво имам предвид ли? Нормално ли е да играем на такива условия като на мача срещу Славия? След мача дори не ни взехте интервюта, защото беше много студено. Лятото пък играем на 35 градуса…

Занев призна, че ЦСКА не е изиграл най-силният си мач срещу Моряците, но пък се надява, че победите с 1:0 ще са шампионски.

„Чакахме си момента,“ заяви зашитникът. „Ако трябва да съм честен, не беше точно това начинът, по който планувахме да играем. Трябва да сме по-агресивни, да контролираме повече топката. Но срещу нас имаше силен противник.

„Да се надяваме, че победите с по 1:0 са шампионски. Не трябва да се лъжем. Имаме да подобряваме много неща в играта  Първото полувреме бяхме доста сковани. Казах на почивката, че трябва да се отпуснем. Разбрахме, че Лудогорец направи грешна стъпка и трябваше да победим на всяка цена.“

Занев обяви, че ЦСКА се изправя срещу Лудогорец с една мисъл – победа.

„В Разград искам да играем добре и да победим, за да стане интересно първенството.

„Неприятни са тези неща, имаме три месеца и ще направим всичко възможно да станем шампиони. За нас самите, за клуба, за феновете, за господин Ганчев. За нас неговото решение бе изненада, но с играта си ще се опитаме да го накараме да остане. Не съм разговарял с него.

„Дойде г-н Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. Разговаряха с нас. Това, което обявиха, това е.“

Добави коментар
Гласувай: