google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бен Чилуел е свързван с преместване в друг лондонски клуб

Защитникът Бен Чилуел не може да се пребори за редовно игрово време в Челси поради постоянни проблеми с контузии и присъствието на Марк Кукурея. 27-годишният играч ще се стреми да върне формата си и му трябва повече време на терена, а тимът на Брентфорд е готов да му предостави тази възможност, пише медията HITC.

Изданието излиза с информация, че Челси е в контакт с другия лондонски клуб за трансфера на 27-годишния футболист. Ще бъде интересно да видим дали Брентфорд са склонни да го вземат под наем до края на сезона. Двата клуба в момента обсъждат трансфера и трябва скоро да стигнат до споразумение.

Бен Чилуел показа своите качества във Висшата лига и няма съмнение, че може да бъде страхотно попълнение за “пчеличките”. Брентфорд трябва да добави повече качество и дълбочина в своя състав, а 27-годишният играч може да бъде ключов играч за тях. Чилуел ще бъде разочарован от ситуацията в Челси и отчаяно ще иска да си върне формата. Ако успее да се справи добре в състава на Брентфорд, той ще има много възможности да се присъедини към друг голям клуб следващото лято.

Бившият играч на Лестър Сити дълго време беше сред най-добрите крайни защитници във Висшата лига. В момента той е в най-добрата възраст в кариерата си и ще бъде интересно да видим дали ще успее да възвърне увереността си на терена.