Защитник на Челси отсече: Искам да остана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Със сигурност искам да остана в Челси. Нямам съмнения", заяви Марк Кукурея

Бранителят на Челси Марк Кукурея изяви желанието си да остане на “Стамфорд Бридж” още дълго време. Към него оферти има от някои европейски грандове и “сините” са склонни да ги изслушат, тъй като все още се нуждаят от средства да погасят огромните си харчове през миналото лято. Кукурея обаче няма намерение да се превръща в поредната жертва на грешките на Тод Боули.

Кукурея пристигна в Челси срещу крупната сума от 65 милиона евро, която те платиха на Брайтън през август 2022 година. Надеждите към него бяха много големи, тъй като той се събра на “Стамфорд Бридж” с треньора си от Брайтън Греъм Потър. И двамата обаче не успяха да пренесат успехите си в Лондон и бързо се превърнаха в трън в очите на феновете.

За разлика от Потър обаче Кукурея ще получи още един шанс да се докаже в Челси и това ще бъде през следващия сезон под ръководството на Почетино. Аржентинецът обича офанзивния футбол, така че качествата на Кукурея във фаза атака може и да му послужат добре пред новия му наставник. Дали обаче тяхната комбинация ще сработи предстои да разберем съвсем скоро.