Защитник на ЦСКА София:”В България се тренира много здраво!”

Прочетена:178
Защитник на ЦСКА София:"В България се тренира много здраво!" 1
0 0

Левият бранител на ЦСКА София Брадли Мазику направи любопитно изказване в интервю за конгоанско издание.

24-годишният ляв бранител, който пристигна на “Българска армия” през април 2019 година като преди това игра за втория тим на Лориен и други два отбора от френската трета дивизия.

“Когато дойдох в България се изненадах от интензивността на тренировките и мачовете,” коментира Мазику. “Натоварването тук е много по-сериозно от това, на което бях свикнал в трета дивизия на Франция.

“Това обаче не ме притесни и се захванах здраво за работа, за да мога да продължа да се развивам. В клуба има много чужденци – бразилци, португалци. Много от нас говорят английски, френски.

“Имаме и преводач и основно говорим на английски. Също така се запознах с Гаюс Макута, с когото говорим от време на време. С Мавис Чибота също. Дилан Бахамбула пък живее в София и често се виждаме.”

Мазику дава добра оценка на родния шампионат и изрази задоволство от представянето си до този момент.

“Българското първенство е на добро ниво,” споделя той. “Мисля, че се представих добре този сезон и успях да намеря точното си място в състава, за да пасна на стила на игра на отбора”.

Мазику разкри, че на този етап няма намерение да разглежда оферти от други клубове.

“Не следя информациите, че има интерес към мен от страна на други тимове,” коментира защитникът.

“Аз съм фокусиран върху подготовката ми за новия сезон. Едно е сигурно – аз съм в ЦСКА и ще напусна само при оферта от по-голям клуб.”

Сподели