google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалската звезда на Ювентус е остро критикуван на Ботуша

Вчера отборът на Ювентус загуби у дома от Беневенто с 0:1, като това позорно поражение породи нови критики към шампиона на Италия, а основната мишена отново бе звездата на тима Кристиано Роналдо. Италианската преса отправи остри критики към португалеца особено след отпадането на 1/8-финалите в Шампионската лига, както и след загубата на Юве вчера, която накара Ювентус до голяма степен да се откаже в борбата за Скудетото.

Tuttosport описа, че наставникът на Беневенто Филипо Индзаги явно „прекрасно е проследил срещата между Юве и Порто”, подчертавайки проблемите на “старата госпожа”.

„Стартът беше ужасен. Серия от технически неточности, умора и апатичност, която бе гарнирана със спящо настроение”, написа торинският ежедненвник. „Кристиано не е свързан с играта. Няма общо със себе си. Мората пък изглежда на човек, който преди малко е приключил с 42-километричен маратон”.

Gazetta dello Sport следва същата точка, като от изданието написаха, че Мората се е движил добре по терена, но ударите му са били отчайващи. Медията потвърди, че няма връзка между него и Кристиано, което влияе на играта в нападение на Юве.

Кристиано Роналдо е винен и от други италиански журналисти, които отличават, че португалскaта звезда „не е в час”.

„Стреля няколко пъти от границата, но това не беше заплаха. Това ли е Роналдо? Той всеки път закъсняваше с движенията си и обработването на топката”, допълва Gazzetta dello Sport.