Здравко Димитров призна, че е впечатлен от Красимир Балъков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доволен съм, че има млади момчета, които да се продават", каза офанзивният играч.

Акостиралият обратно в Септември София – Здравко Димитров, обяви, че цел пред него е завръщане в Левски или трансфер в чуждестранен клуб.

“Как се стигна до завръщането… Септември прояви интерес да ми подаде ръка. Аз ако мога, тоест аз ще мога да помогна. Тук почвата не ми е чужда. Оттук се продадох. Имаше други опции, но не се стигна договорка с моя отбор Левски”, коментира Димитров пред “Diema Sport” преди двубоя срещу Спартак Плевен.

“Цел, която винаги си е в мен, е завръщане в Левски. Преди 6 месеца бях в Спартак, излязох в чужбина. Не се съмнявам, че пак ще го направя”, добави той.

“С него (б.р.- Красимир Балъков) не съм работил, но от видяното съм впечатлен. Иска постоянно да държим топката и да играем с нея. Доволен съм, че има млади момчета, които да се продават – това е политиката на господин Румен Чандъров. Както бяхме аз, Георги Русев, Иван Тилев”, обясни крилото.

“Не съм достатъчно готов, очаквах преди 2 месеца в Турция да се получат нещата, но не стана така. Не се съмнявам в този отбор. Дори и да не бях дошъл, съм сигурен, че щяха да си влезнат без проблеми”, каза още Здравко Димитров.