Здравко от "Ритон":Нашите пеят, а 12 души размахват средни пръсти" 1
0 0

Мъжката половина от популярния дует “Ритон” – Здравко Желязков, изрази интересно мнение след равенството в първия кръг на елитния ешелон между любимия му ЦСКА София и новака в Първа лига ЦСКА 1948

“Първо искам да кажа, че полудях от яд като видях по какъв начин се държи агитката на съперника,” заяви роденият преди 67 години в Момчилград певец.
“От едната страна нашите пееха песни, а от другата някакви 12-15 души размахваха средни пръсти! Отвратително!
“Иначе за играта нямам какво толкова да кажа. Направо трябваше да ги унищожим тези. Изпуснахме 10 чисти положения, като според мен реалният резултат трябваше да е 7:2.”
Шлагерният изпълнител се изказа критично за играта на централния нападател Али Соу.

“Това момче Соу, както може да вкарва, така изпуска безумно лесни положения,” коментира той. “В мача с 1948 сигурно имаше 7 пропуска на отбора, които можеха да бъдат голове. Като цяло сме зле и се надявам през сезона да се оправим.

“Видяхме какво направи Лудогорец, но във Враца ги нямаше основни състезатели. Аз тези от Разград не ги мисля – те ще се оправят. Вече гледам в нашата си кошара.
Здравко изрази любопитно мнение за предстоящия мач на ЦСКА София в Лига Европа.

“Моля се на Господ тези бръснари и каруцари от Малта, защото те са си такива, да не ни направят евроидиоти,” обяви половинката на Катя от “Ритон”.

“Целият им отбор на тези струва колкото двама наши футболисти. За Европа нямам големи очаквания – каквото стане. Дано да бием и докъдето стигнем.”