Жалко изказване: “Марадона беше посредствен имбецил”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италиански журналист направи посредствен опит да бъде оригинален

Koмплексиран италиански журналист направи нелеп опит да изглежда оригинален, осквернявайки боготворената аржентинска футболна легенда Диего Армандо Марадона, който миналия месец си отиде от този свят на 60-годишна възраст.

Небезизвестният в родината си Филипо Фачи предизвика вълна от недоволство срещу себе си, след като демонстрира фрапираща липса на уважение към бившия играч на Барселона и Наполи.

Жалко изказване: "Марадона беше посредствен имбецил" 1

“Диего като човек имаше куп недостатъци – той беше посредствен имбецил, който беше мъртъв на 35-годишна възраст,” наперено заяви Фачи пред радио-предаването Kis kis Napoli.

“За разлика от наскоро починалия Паоло Роси, който умря “жив “. Недоумявам това как неаполитанците се идентифицират с него поради неговия фанатизъм. Когато Диего Марадона спря да играе, той стана негативен пример. Той беше дебел наркоман, до голяма степен мъртъв, много преди да умре”, добави журналистът.

Думите му веднага отекнаха и сред първите, които реагираха, беше братът на Диего Марадона – Уго, който поиска да се включи на живо.

“Филипо е човек, който не знае за какво говори,” не успя да сдържи емоциите си Уго. “Който иска да привлече вниманието на обществеността, защото е човек без собствен живот. Бих искал да се срещна с него, за да видя дали той ще каже тези неща в лицето ми! Ще го съдя, няма съмнение в това. Не знам къде живее, но ще го намеря!”