Жоао Феликс е очарован от трансфера си в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нестабилно е времето, но видях и играч като Жоао Феликс, който е много щастлив. Очарован е от възможността, която му се предоставя"

Селекционерът на националния отбор на Португалия по футбол Роберто Мартинес обърна специално внимание на една от звездите на отбора си – Жоао Феликс, на пресконференцията преди квалификацията срещу Люксембург. Той подчерта, че халфът е изключително щастлив от трансфера си в Барселона.

“Както винаги съм казвал, този период за националните отбори е много труден, заради затварянето на трансферния прозорец. Нестабилно е времето, но видях и играч като Жоао Феликс, който е много щастлив. Очарован е от възможността, която му се предоставя”, каза бившият треньор на Белгия.

“Той е футболист с изключително техническо ниво. Играч, който вижда времето и пространството като много малко друго и идеално ще се впише в стила на Барса на “, смята испанският специалист.

Жоао Феликс не игра в мача срещу Словакия, но Мартинес подчерта, че той е много важен за тима в момента, в който намери ритъма си на игра.