google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Агентът на халфа на Челси Жоржиньо разкри, че има вероятност полузащитникът да премине в италианския шампион Ювентус.

Представителят на футболиста – Жоао Сантос, сподели, че клиентът му може да напусне Челси в края на сезона, като твърди, че е възможно повторно присъединяване на халфа към Маурицио Сари в Ювентус. Преди това двамата работеха заедно и в Наполи, и в Челси, а италианският нацинонал очевидно би бил готов да се премести в Торино.

Италианският национал Жоржиньо се присъедини към Челси през 2018 г., след като Маурицио Сари го взе със себе си на “Стамфорд Бридж” от Неапол. Той беше ключова фигура при италианския треньор, като стартира в 37 мача във Висшата лига по време на дебютната си кампания във Висшата лига. Полузащитникът също е с ключова роля при Франк Лампард през този сезон, вкарвайки четири гола в 23 мача в лигата досега.

Въпреки това неговият представител Жоао Сантос очаква оферти за играча по време на следващия трансферен прозорец, а Жоржньо има още три години договор със “сините” от Лондон.

“Защо не?” каза Сантос пред Tuttomercatoweb, когато го попитаха дали Жоржиньо може да напусне Челси.

“Сигурен съм, че ще дойдат някои важни предложения, които очевидно бихме обсъдили с Челси.”

Сантос изясни основния приоритет на Жоржиньо, след като изпълни вътрешните си задължения с Челси. Играчът ще представлява Италия на Евро 2020.

“Неговата цел е добро представяне на Европейското първенство с националния отбор”, каза Сантос.

“Има много очаквания около тима на Роберто Манчини”, добави още агента.