Зидан: Надявам се Йович да прави това и за Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "белия балет" похвали Лука Йович за двата му гола след завръщането в Айнтрахт

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе много доволен от представянето на нападателя Лука Йович, който вкара два дебютни гола за този сезон за Айнтрахт Франкфурт при успеха на тима с 3:1 срещу Шалке в неделя.

23-годишният футболист дебютира повторно за “орлите”, след като се появи от резервната скамейка в 62-рата минута. Сръбският нападател бе отдаден под наем на Айнтрахт до края на кампанията, след като не успя да покаже най-доброто от себе си в Реал Мадрид.

„Много се радвам за него, хареса ми неговата игра. Желая на него и на всички в тима всичко най-добро. В Реал не е лесно да се играе, изпитах го като футболист. Радвам се за Лука и се надявам, че ще прави това и за Реал, след като завърне в отбора . Той има голямо бъдеще, способен е да покаже тази игра и в Мадрид“, заяви Зинедин Зидан на пресконференцията преди гостуването на “Кралския клуб” на третодивизионния Алкояно в мач от Купата на Испания.

Зинедин Зидан коментира и ситуацията с изтичащите договори на Серхио Рамос и Лукас Васкес:

„Не се притеснявам, че Серхио Рамос и Лукас Васкес не са удължили договорите си. И двамата са в Реал от дълги години и винаги са били професионалисти. Ще видим какво ще се случи“, каза още Зидан.