Зидан преди Севиля: Трябва да покажем защо сме Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Реал Мадрид призна, че футболистите му не са щастливи от моментна ситуация

Старши-треньорът на Реал Мадрид даде пресконференция преди утрешното гостуване на Севиля в мач от Ла Лига. “Белият балет” е доста колеблив през този сезон и не показва добри игри в Ла Лига и Шампионската лига. Идната седмица Реал ще трябва да се бори за продължаването си в ШЛ и се нуждае единствено от победа срещу Борусия Мьонхегладбах. В момента тимът е в серия от две поредни загуби във всички турнири и ще търси изход от кризата на “Рамон Санчес Писхуан”.

„Няма да поема риск с връщането на Серхио Рамос в състава. Футболистите ми не са доволни от ситуацията. Нашите футболисти винаги са успявали да се обединят. Те са най-нещастни в трудните моменти. Моментът е деликатен, но ние ще продължим напред“, категоричен бе французинът, който е в един от най-тежките си периоди като наставник на Реал Мадрид.

„Утрешният двубой е една възможност да сменим чипа. Вярвам много в моите футболисти. В утрешния двубой можем и трябва да покажем защо сме Реал Мадрид“, допълни треньорът на “лос бланкос”.

Преди визитата на Севиля, тимът на Реал Мадрид заема 4-ото място в класирането в Примера, като изостава с цели 7 точки от лидера Реал Сосиедад.