google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан направи коментар за спекулациите за Холанд и Мбапе, които са свързвани с трансфер на "Сантяго Бернабеу"

Реал Мадрид не закупи нито един футболист през летния трансферен прозорец и това се случи за първи път от много години насам. Очаква се през следващото лято “белият балет” да освежи състава си, като младите звезди Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе са спрягани за трансфер на “Бернабеу”.

Зинедин Зидан оценява Ерлинг Холанд като „добър“, но не желае да бъде привлечен в Реал Мадрид. Звездата на Борусия Дортмунд прави страхотен сезон до момента и впечатлява както за клуба, така и за своята страна Норвегия. Въпреки това не е типа нападател, който Зидан иска.

„Холанд не е моят играч, но е добър. Какво мога да кажа?”, споделя Зидан на пресконференция. Треньорът на Реал Мадрид изявява подобна позиция и за Килиан Мбапе.

Предполага се, че Мбапе в даден момент ще бъде готов да направи трансфер в Испания, като 21-годишният младеж признава, че е голям почитател на легендите на Реал – Кристиано Роналдо и Лука Модрич, но Зидан не му дава много надежди на този етап.

„Винаги има много слухове и не говоря само за Мбапе. Това няма да повлияе на нашия състав, но както знаете, пазарът затвори и ние имаме тази група играчи, с която ще се борим до края”, споделя френският специалист.