Зингаревич няма да вземе акциите на Ботев и този месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Руският бизнесмен отново говори за дългосрочен план, Топ 6, участие в Европа...

Кандидатът за акциите на ПФК Ботев Пловдив Антон Зингаревич направи изказване пред медиите, от което стана ясно, че развитие по горещата тема няма да има в следващите две седмици.

“Ботев е дълъг проект,” сподели Зингаревич. “Имаме още малко разговори за акциите, най-много още две седмици. Тук съм с амбиции, с правилния план и отбор.

“Ще подобряваме всичко малко по малко, като целта е да влезем в Топ 6, а след това и да играем в Европа. Трябва да подобрим отбора при предстоящата селекция през лятото.”

“Завършването на сделката по придобиването на Ботев Пловдив е формален процес. Мисля, че скоро ще успеем да я завършим. Знам, че всички свързани с клуба се вълнуват какво се случва. Мога да им каза, че сме започнали този проект, нещата не се случват толкова бързо. За мен обаче това е дългосрочен проект, работим усилено.

“Феновете не са доволни, че загубихме толкова мачове, но това е началото. Знам, че със здравата работа, която вършим всички, се подобряваме с всеки изминал ден. Трябва да използваме този трансферен прозорец по най-добрия начин, да подобрим отбор. Според мен бъдещето на клуба е светло..

“В момента финансовата ситуация за всички клубове по света е трудна. Всички имат затруднения, но няма какво да направим. Мисля обаче, че ние ще се справим и ни очакват по-добри времена.“