Зингаревич пристига в Пловдив скоро, води Емануел Току в Ботев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антон Зингаревич ще наблюдава случващото се в Ботев Пловдив

Новият силен човек в Ботев Пловдив Антон Зингаревич ще пристигне в България през следващата седмица. Той ще остане в нашата страна за няколко дни, тъй като иска да види от първо лице как се развиват нещата при “жълто-черните”.

Руският бизнесмен ще наблюдава приятелската среща на Ботев Пловдив с Етър, която е планирана за 23 януари. Има голяма вероятност Антон Зингаревич доведе със себе си ганайския талант Емануел Току. 20-годишният халф ще пристигне в Ботев от датския Фремад Амагер и е спряган за заместник на контузения Тодор Неделев, който е аут до края на сезона, след като ще се възстаноява от скъсаната предна кръстна връзка на коляното.

„С Току имаше проблем, свързан с неговия паспорт. Всички документи обаче вече са уредени. Момчето ще пристигне при нас до няколко дни, но не е изключено да пътува и заедно с господин Зингаревич. Това ще бъде уточнено скоро, тъй като все още не е ясно дали босът ще пристигне в Пловдив директно от Щатите, където е в момента, или от Дания“, заявиха приближени до Ботев Пловдив за “Блиц”.

Припомняме, че Ботев Пловдив вече привлече трима футболисти от Фремад, като до края на януари се очакват още нови попълнения при “жълто-черните”.