Зума: Имаме по-добра халфова линия от Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Почетният президент на Локомотив Пловдив – Христо Бонев сподели, че “черно-белите” имат в момента по-добра полузащита дори от тази на шампиона Лудогорец, където се подвизават куп скъпоплатени футболисти.

“Гледам почти всички двубои от efbet Лига и смятам, че Локомотив се намира в страхотна форма. Това, което показахме срещу Левски за Купата и на “Армията”, доказва моето твърдение. Даже трябваше да победим и ЦСКА, но имахме малшанс”, започна той.

“Треньорът Бруно Акрапович умее да изстисква над 100% от всеки играч, независимо с кои футболисти започва и завършва дадена среща. Факт е, че преди пандемията не успяхме да надвием Витоша, но най-положителното, което води до нашите успехи, са футболистите от халфовата линия.

“Смятам, че нашата халфова линия е по-добра дори от скъпоплатените състезатели на Лудогорец. Сега старираме плейофите със Славия, а после гостуваме в Разград. Този двубой срещу Лудогорец ще покаже каква е истината”.

Христо Бонев коментира и предстоящия реванш с Левски от Купата на България следващата седмица, като заяви, че ранен гол за Левски може да обърка играта на “смърфовете”.

“2:0 е най-опасният резултат. В Левски се извърши треньорска промяна. Аз обаче не вярвам Крушарски, Гонзо или Акрапович да позволят на играчите ни да се отпуснат. Ранен гол на “Герена” може да доведе до суматоха в нашия отбор и да имаме неприятности. Затова трябва да излезем с мисъл и логика, че първият мач е бил 0:0 и трябва задължително ние да отбележим”, завърши легендата.