google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Почетният президент на Лококотив Пловдив Христо Бонев заяви, че “черно-белите” и Берое са направили много добър мач Стара Загора през изминалия уикенд. Зума оцени високо представянето на двата отбора. С трите точки, спечелени под Аязмото, Локомотив излезе на върха в efbet Лига, след като мачът на Лудогорец с Арда бе отложен. Според Зума, Локо Пловдив заслужено е лидер в класирането.

“Берое и Локомотив Пловдив трябва да бъдат поздравени за мача, който изиграха в изминалия кръг. Ако се върнем още малко назад, видяхме още един страхотен мач между отборите на ЦСКА и Лудогорец. Той направи много силно впечатление в цяла България. Сега обаче Берое и Локомотив, поне за мен, изиграха най-добрата среща в първенството през този сезон”, сподели Христо Бонев.

“Шапки долу пред двата отбора за компонентите на съвременния футбол, които ни предложиха в Стара Загора. Имаше всичко. Първо – непримирима мъжка борба. Второ – скорост в боравене с топката и в атаките към противниковите врати, и трето – много тактически изпълнения и промени по време на срешата. Според мен такъв мач ще направи впечатление и в Англия, и в Германия”, коментира Христо Бонев пред “Тема Спорт”, като каза още, че заслужено към момента Локо е лидер в българския шампионат.