Звезда на ЦСКА 1948 иска място в националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Даниел Наумов коментира и чуждестранните оферти за него

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов сподели, че има амбиция да пробие в мъжкия национален отбор, след като вече пази на вратата на младежите и се чувства готов да направи следващата крачка. Стражът на “червените” направи отлични изяви с екипа на тима през есенния дял на първенството и клубове от чужбина имаха интерес към него, но той преподписа със столичани.

Талантливият вратар коментира въвеждането на 8-часовия работен ден в клуба, европейски принцип, който се прилага успешно в някои клубове в чужбина.

„Една новост в българския футбол. В Европа това е известен метод на работа. Така работят големи клубове. Идваш сутрин, до вечер. Не работиш, не тренираш, но различни занимания с цел подобряване на колектива и действията по терена на целия тим запълват времето ти. Имаме по 2 тренировки на ден. Според мен това е нещо много позитивно, както за моето развитие, така и за това на клуба“, сподели Наумов пред Гонг.

“Поисках да остана в ЦСКА 1948 поради доста прични, въпреки че имаше оферти от чужбина. Чувствам се добре тук. Ще вземем решение кога да напусна в посока Европа, но засега прецених да остана тук. Известно влияние оказа и тази промяна в тренировъчния процес, защото това е нещо доста положително“, признава стражът.

“Моите цели са да продължавам да се развивам. Националният отбор е моя голяма цел. Чувствам се готов. Сега вече съм извън възрастта на младежкия национален отбор, където се представихме доста добре. Малко не ни достигна. Може би един гол за класиране на европейско първенство, но въпреки това положителното е, че се надигравахме с такива големи отбори, които бяха в нашата група. Нашият тим има доста голям потенциал”, заяви Даниел Наумов.

Вратарят на ЦСКА 1948 коментира и жребия за Мондиал 2022, като според него трябва новият треньор на националния отбор да прави сметките.