Звезда на ЦСКА: Искам да печеля трофеи и да пиша история с клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Една от звездите на ЦСКА – Рафаел Енрике, даде интервю в предаването “Преди кръга”. Футболистът заяви, че иска да печели трофеи с ЦСКА и да пише история с “червените”.

През миналия сезон Рафаел Енрике дълго време бе контузен. Преди това той играеше ключова роля в състава на ЦСКА. Футболистът се завърна на терена в началото на сезона и е готов да помага на своя тим да постига успехи.

“Лекувах две контузии, които ме извадиха за дълго време от терените, сега се надявам това да не е така. Всеки футболист иска да играе, това бяха трудни времена за мен. Взех си поуки от тези неща, промених доста неща”, коментира Енрике.

“Започнахме добре сезона, въпреки че не спечелихме първия двубой, но имахме предимство. Колективът е водещото в ЦСКА. Стамен Белчев е отличен треньор, вдъхва ни увереност. Подкрепата от треньора и съотборниците ми е важно за мен, важно е да вървим напред стъпка по стъпка. Надявам се да участвам в двубоя с Ботев Враца, ще бъде труден двубой, но вярвам, че ще се поздравим с успеха”, добави той.

“Доста бърз състезател съм, когато съм на терена се раздавам на 100%. Любимият ми гол е срещу отбора на Етър”, каза още футболистът на ЦСКА.

В събота “армейците” ще изиграят третия си шампионатен мач за сезона като гостуват на Ботев Враца. Мачът е от 18:45 часа на стадион “Христо Ботев” във Враца.